Važno! Ovo je testni site i sve što se na njemu radi ne vrijedi, nije službena informacija, a možda čak i nije točno!

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

16. studenog 2020.

Radionica uživo: Transformacija organizacije učenjem i implementacijom razvojnog mentalnog sklopa (Growth Mindset)

„Novo normalno“ potaknuIo nas je na prilagodbu te ove godine na 20. WinDaysima pripremili smo za vas Hands On radionice uživo po principu “first come, first served”, ali za ograničen broj sudionika.

„Novo normalno“ potaknuIo nas je na prilagodbu te ove godine na 20. WinDaysima pripremili smo za vas Hands On radionice uživo po principu “first come, first served”, ali za ograničen broj sudionika.

Treća radionica „Transformacija organizacije učenjem i implementacijom razvojnog mentalnog sklopa (Growth Mindset)“ održat će se 9.12. od 18:00 do 21:00 sati, u prostoru Mozaik Event Centra.Aktivnosti radionice održavati će se u skladu sa važećim epidemiološkim mjerama, stoga požurite, prijavite se i zauzmite svoje mjesto u grupi.

„Novo normalno“ potaknuIo nas je na prilagodbu te ove godine na 20. WinDaysima omogućit ćemo vam sudjelovanje u tri Hands On radionice uživo, koje će se održavati na kraju svakog dana WinDays20 konferencije, ali uz ograničen broj sudionika. Treći dan, 9.12. prema rasporedu održavat će se radionica na temu „Growth Mindset-a“ u razdoblju od 18.00 do 21.00 sati u prostorijama Mozaik event centrauz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera (mjerenje temperature i dezinfekcija pri ulasku u dvoranu, održavanje razmaka te nošenje maski tijekom radionice).

U današnjem vremenu, kad se svi privikavamo na „novo normalno“, postoji velika potreba za promjenom i ona je neminovna, bez obzira na budućnost ispred nas. Fokus budućnosti poslovanja je na prilagodbi poslovanja i zaposlenika na nove uvjete rada, te otpornost organizacije i njenih zaposlenika na promjene koje se događaju i one koje nas još očekuju. Sve nas očekuje transformacija koja znači nešto novo, drugačije i nepoznato u odnosu na prethodno razdoblje. Svaka promjena zahtijeva vrijeme prilagodbe, a implementacija traje određeno vrijeme. Zbog toga je nužno organizaciju i zaposlenike pripremiti na promjene koje se očekuju, te na one za koje još ne znamo kako će izgledati u budućnosti.

Profesorica Carol Dweck sa sveučilišta Stanford je nakon desetogodišnjeg istraživanja i rada sa studentima dokazala kako postoji velika razlika između pristupa u odnosu prema životnim situacijama u kojima se svakodnevno nalazimo, ukoliko koristimo razvojni mentalni sklop ili fiksni mentalni sklop.

Za većinu ljudi, promjena je prijetnja. No, promjena mentalnog sklopa čini od prijetnje priliku. Oni koji koriste tu priliku, mijenjaju mentalni sklop, od fiksnog prema razvojnom. Organizacije koje kreiraju okolinu u kojoj se potiče primjena razvojnog mentalnog sklopa, stvaraju okolinu u kojoj se potencira učenje te u kojoj zaposlenici brže uče. Takve organizacije biti će spremne za uspjeh, jer promjene koje se događaju su brze i konstantne.

Koristi od radionice „Growth Mindseta“ i implementacije razvojnog mentalnog sklopa u organizaciji su sljedeće:

  • Inspiracija – inspirirat će vas da razumijete svoje talente i prednosti na višem nivou tako da ne prestanete učiti i rasti tijekom karijere
  • Samopouzdanje – izgraditi ćete vjerovanje u pojedinca i timove čak i u najtežim situacijama, preuzimanje rizika i inspiriranje drugih osoba/timova, uključujući i klijente
  • Prilika – izgraditi ćete mentalni sklop kojim prihvaćate cjeloživotne mogućnosti za neograničenim prilikama i postignućima
  • Rezultat – isporučit će vam se usluga koja je vidljiva na svim nivoima organizacije i rezultatima

Mladen Milavić, poslovni trener i konzultant, biti će vaš moderator radionice, koji će vas voditi kroz implementaciju razvojnog mentalnog sklopa u organizaciji. Mladen je tijekom svoje poslovne karijere, između ostalog, radio u Microsoftu (2003. – 2019.) surađujući s javnim sektorom i partnerima u RH i zemljama u regiji. Nakon što je Satya Nadella preuzeo funkciju CEO u Microsoftu 2014., Microsoft je krenuo u implementaciju razvojnog mentalnog sklopa unutar cijele organizacije. Mladen je korištenjem razvojnog mentalnog sklopa već 2015. izabran (Platinum award) kao jedan od 300 najboljih zaposlenika između 100 000 zaposlenih u svijetu. Osim navedenog, ima iskustvo rada kao trenera u švedskoj tvrtki za razvoj „soft“ vještina, ovlašteni je NLP „Master Practitioner“ te radi kao konzultant za digitalnu i poslovnu transformaciju tvrtki koje žele znatno unaprijediti svoje poslovanje iskorištavanjem postojećih resursa unutar organizacija.  

Ukoliko želite percipirati promjenu kao priliku i promijeniti svoj mentalni sklop iz fiksnog prema razvojnom te stvoriti „učeću“ organizaciju“, kliknite na https://bit.ly/36H5GHG i prijavite se kako bi zauzeli svoje mjesto u grupi od 12 sudionika.

Veselimo se vašem dolasku!

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.