Važno! Ovo je testni site i sve što se na njemu radi ne vrijedi, nije službena informacija, a možda čak i nije točno!

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

16. studenog 2020.

Radionica uživo: „Strojno učenje pomoću Azure Cognitive servisa“

Aktivnosti radionice održavati će se u skladu sa važećim epidemiološkim mjerama, stoga požurite, prijavite se i zauzmite svoje mjesto u grupi.

I ove godine WinDays20 vam omogućava sudjelovanje u Hands On radionicama uživo po principu “first come, first served”, ali za ograničen broj sudionika.

Druga radionica „Strojno učenje pomoću Azure Cognitive servisa“ održat će se 8.12. od 18:00 do 21:00 sati, u prostoru Mozaik Event Centra. Aktivnosti radionice održavati će se u skladu sa važećim epidemiološkim mjerama, stoga požurite, prijavite se i zauzmite svoje mjesto u grupi.

Radi trenutne javnozdravstvene situacije i ove godine prilagodili smo se novim uvjetima i omogućili vam sudjelovanje u tri Hands On radionice radionice uživo, koje će se održavati na kraju svakog dana WinDays20 konferencije. Drugi dan, 8.12. prema rasporedu održavat će se Algebrina radionica na temu „Strojno učenje pomoću Azure Cognitive servisa“ u razdoblju od 18.00 do 21.00 sati u prostorijama Mozaik event centra uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera (mjerenje temperature i dezinfekcija pri ulasku u dvoranu, održavanje razmaka te nošenje maski tijekom radionice).

Kroz aktivnosti radionice sudionici će se moći upoznati sa strojnim učenjem i upotrebom Azure Cognitive servisa. Vježba će se temeljiti na praktičnom primjeru u kojem ćete istražiti skup podataka koji se sastoji od medicinskih dokumenata u PDF formatu. Navedeni demo podaci sadrže više od 100 zapisa sa složenim medicinskim pojmovima u nestrukturiranom formatu. U izvornom obliku ne postoji jednostavan način pretraživanja prema određenim bolestima, stoga ono što ćete postići kroz radionicu je, obraditi ogromnu količinu nestrukturiranog sadržaja na način da možete učinkovito pronalaziti najrelevantnije informacije koje vas zanimaju.

Voditelj radionice, Zlatan Morić, vodit će vas kroz zadatak i omogućiti vam jednostavno razumijevanje i savladavanje vještine i tehnike obrade podataka. Zlatan je iskusni stručnjak u području podatkovne znanosti i kibernetske sigurnosti s demonstriranom poviješću rada u IT industriji i edukaciji. Specijalistička područja su mu operativni sustavi i arhitektura poslužitelja, cyber sigurnost, podatkovna analitika i predikcija. Zaposlen je na Visokom učilištu Algebra, gdje je voditelj katedre za kibernetičku sigurnost.

Stečene vještine i tehnike moći ćete brzo i jednostavno primijeniti i na drugim tipovima nestrukturiranih podataka, a kako bi zauzeli svoje mjesto u grupi od 12 sudionika, kliknite na link https://bit.ly/36H5GHG  i prijavite se na radionicu.

Vidimo se uskoro!

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.